Rss Feed

Blog jalan-jalan aku (awalan)



ye
kali ni aku cuba nak serius dalam dunia blogging.so pikir punya pikir.rasanya memang patutlah aku buat satu blog mengenai trip-trip yang aku dah pegi samada dalam atau luar negara.tujuannya senang je untuk share pengalaman.aku ni tak berapa pandai la bab nak menyusun ayat dalam blog.jadi sekiranya blog ni ade perkataan2 yang korang rasa tak sedap didengar.harap maaf.aku ni kira junior juice dalam dunia blog.hehe..well dengan ini termeterailah blog jalan2 aku & insyallah lepas post ni akan disusuli dgn trip2 yang aku janjikan nk letak dlm blog aku..adios amigo

3 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

weh bagus gini...lagik bagus kalau ko pg segala tempat amik gambo otel..mkn katmane...leh jadik info guide org nak pg tempat tu plak kan...buh la sekali no fon hotel ker kat situ...senang sikit kan..ehehehe cadangan jerk..pasal nanti aku pun sennag gak

Enche Wan said...

good proposal..pasni aku try bagi info lengkap..hehe..thanks for the comment

Ms AiReEn MoHd said...

weh ape pasal la ko langsung pun tak mo hapdet..abis kalau setahun sekali ko jln sekali jerk ker ko update pengsan la nak tunggu gini woi...update la...ko klik ni register tuk gain money..tapi slow namun ade la gak...blogging for fun money make fun...amik ko.tah ape aku wat ayat tu..http://www.catcheye.com.my/?r=3397 sile pg register tuk wang ..aku da dpt wang nyer..aku ajak ko sekali la ni..kaya sesame kaum tak per...